Taller prácticu. Güertu de cocina. Gijón

taller-practicoVen y monta´l to propiu güertu de cocina.

Yerbes pa cocinar. Yerbes pa sanar: cebollino, albahaca, oriéganu, tomillo, salvia, fenoyu, romeru, cilantro, yerbes provenzales…Los sos usos, les sos propiedáes, el so cultivo…

Horariu: Xueves 9, 16, 23 y 30 de marzo, de 19:00 a 21:00 hores.

LLugar: Centru Social Sestaferia, cai Joaquín Alonso Bonet, 8. Xixón.

Preciu: 20 € socios/es de Sestaferia y 30 € no socios (están incluidos los materiales del taller)

Monitora: Aida Fernández Aured.

Inscripciones: mandando un corréu a: elhuertodeaida@gmail.com, hasta el 7 de marzu.

Tel.: 696 22 05 81

Anuncios

A %d blogueros les gusta esto: